tekpoin.com
Lirik Lagu Meila Amelia - Graji Angin - TekPoin
Lirik Lagu Meila Amelia – Graji Angin. Sesandingan Selawase Janji sing tau pok ucapne Ora bakal cidro nadyan Akeh panggudo sing ono Nanging saiki sing ono Sumpah janjimu suloyo Kowe cidro malah gandeng Karo Wong liyo Ibarat koyo wong graji angin Nresnani slirane sing raono wujute Bebasan wong nyidam kang lagi pingin Yen durung keturutan …