tekpoin.com
Chord Lagu Nella Kharisma - Treteg Kelutan - TekPoin
Capo fret 5 Intro : CF G C Am Dm G C C F aku tansah ngugemiG C opo sing dadi uniAm Dm senadyan semene suweneG C aku ngenteni pungkasane janji.. C …