tekpoin.com
Chord Lagu Didik Budi - Perihe Ati - TekPoin
Intro : C..F..G..C..Am..Dm..G..C.. C F aku wong sing pernah tekoG C ning uripmu ngancani lakumuAm Dm nanging ngopo kowe tego ninggal lungoG …