surbita.wordpress.com
292
Прототип Енциклопедије Заветина ЛеЗ 0015351 291 Прототип Енциклопедије Заветина ЛеЗ 0015352 „Верујем да би се Руси смрзли од страха…“ (цитат) (…) – Oвако пише коментат…