sokocon.wordpress.com
Family Outing ka Pusparaja
Family Outing teh nyaeta salah sahiji program acara tipi ti Korea Selatan nu mintonkeun sakelompak artis nu kudu nyicingan hiji imah nu tempatna biasana jauh ti kota. Tah maranehna teh dipasihan tu…