slazhpardede.net
Lirik Lagu The Lanang – Malioboro Megat Tresno
Ning nduwure Jembatan kali Code Aku ngrasakke Lorone atiku Andelengke sliramu Nggandeng wong liyo Ning Malioboro Ning Malioboro Ning nduwure Jembatan kali code Keloro loro Dalaning tresnaku Sing ta…