slazhpardede.net
Lirik Lagu Alvi Ananta – Pengen Curhat Mbok
bok aku iki pengen curhat atiku keroso njepat ditolak dudo anak papat mbok aku iki pengen nangis golek bojo sampek ngemis opo maneh pengen turis nyawang koncoku dewe kabeh wes podo nduwe kari aku s…