slazhpardede.net
Lirik Via Vallen – Kimcil Kepolen
pancene koe pabu nuruti ibumu jare nek ra ninja ra oleh dicinta opo koyo ngene susahe wong kere ameh nyandeng tresno kalah karo bondo ku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki ono opo kok koe bedo kar…