shqipnews.al
Ekipi i Xhevdet Amulit, ekipi fitues i 2020-ës! - ShqipNews
Nga Qamil GJYREZI ◾◾◾ PD e Shkodrës që nga Dukagjini deri në Velipojë, kanë luajtur një rol të madh në organizimin e protestave kundër qeveritare në vitin 2019. Rilindja dhe Edi Rama e kanë diskriminuar Shkodrën në këto 7 vite të një qeverisje të mbrapshtë. P.D. e Shkodrës ka marrë pjesë në të gjithë këtë …