shqipnews.al
Shqipëria ndërmjet aspiratave dhe mundësive. Pjesa e dytë - ShqipNews
Nga Prof. Dr. Haqif MULLIQI ◾◾◾ Dokumente dhe fakte Tahir Zajmi: Një prej detyrave më të rëndësishme Lidhjes së Dytë Shqiptare është deklarata e popullit të Kosovës dhe të Dibrës, për të jetuar me vëllezërit e vetë. Nga fundi i vitit 1942 dhe me fillim në vitin 1943, Ministria e Jashtme e Britanisë së Madhe …