shqipnews.al
Një kryeministër që shëtit me ‘tesbih’ në dorë mbi gërmadhat e papërgjegjshmërisë së vet... - ShqipNews
Nga Red VARAKU ◾◾◾ Tërmeti ishte goditja fatale për këtë kryeministër të korruptuar, gjunjët e të cilit mezi mbaheshin në këmbë, nga skandalet dhe pasojat e pariparueshme të një ofensive të jashtëzakonshme diskretitimi të Opozitës. Kapitullimi total i qeverisë si dhe mosbesimi i hapur i qytetarëve ndaj tij, vulosën përfundimisht fatin e tij. Goditja e …