shqipnews.al
Në Shqipërinë anti-mjek... - ShqipNews
Nga Skerdjan DHULI ◾◾◾ Mjaftoi nje thagme bolshevike e Albin Kurtit kunder sistemit shendetesor ne Kosove, dhe vecanerisht kunder mjekeve, per te shperthyer kudo, perfshi edhe fcb tim, lumi i akuzave, stigmave, fyerjeve, denigrimit te mjeke te mbulonte dynjane. Sigurisht qe shendetesia eshte fusha me sensitive per c’do shtrese te shoqerise, e me teper ne …