shqipnews.al
Tre mjete manipulimi - ShqipNews
Nga At Foti CICI ◾◾◾ Në statutin e ri lexohet një ankth i madh mbi potencialin e reagimeve brendaortodokse ndaj regjimit parakishtar të Kryepeshkopit. Ekziston një frikë e madhe se mos ortodoksët organizohen në shoqata dhe formulojnë opinione publike kundër brishtësisë së kultit, gjë që do të ushtronte trysni në sjelljen e përditshme të Fortlumturisë; …