shqipnews.al
Zgjedhjet në Kosovë dhe “xhaketat” e vjetra në PD dhe opozitë në Shqipëri! - ShqipNews
Nga Qamil GJYREZI ◾◾◾ Zgjedhjet në Kosovë ishin një hap i madh për zhvillimet demokratike në këtë shtet të ri të Europës. Zgjedhjet në Kosovë na dhanë një leksion demokracie, për nga numërimi i votave, dalja e rezultatit dhe humbja e “estabilihshmentit të majtë korruptiv” është një ogur i mirë për Shqipërinë! Në realitet përballemi …