shqipnews.al
Partia Demokratike e Shqipërisë për çudi ose jo, ska qenë ndonjëherë zyrtarisht konservatore! - ShqipNews
Nga Indrit VOKSHI ◾◾◾ “Çdo polak i mirë duhet ta njohë cili është roli i kishës. Sepse përtej kishës qëndron vetëm nihilizmi” – ka deklaruar Jaroslav Kazinski. Partia Demokratike është themeluar si liberale, ka vazhduar si liberale, është zbadhuar në 2005 si liberale dhe ka vazhduar si liberale. Askush nuk ka parë të nevojshme diçka …