shqipnews.al
Si po “zhduken” të rinjtë shqiptarë në Britani? - ShqipNews
Nga Petrit KUÇANA ◾◾◾ “Ju lutem ma hiqni foton dhe njoftimin sepse nuk jam i zhdukur, por jam i detyruar të dal në të zezë pasi kam mbushur 18 vjeç dhe s’kam pas shans për letra”. Ishte kjo kërkesa krejt e sinqertë e një të riu shqiptar, i cili kishte parë veten në funpage të …