shqipnews.al
Nuk prodhohet Opozita në fabrikën e Pushtetit - ShqipNews
Nga Indrit VOKSHI ◾◾◾ Muund ta lexoni…! Pushteti i Edi Ramës i ndihmuar edhe nga disa diplomatë, ka marrë përsipër të prodhojnë “Opozitën e Re”. Me 30 qershor u kuptua qartë, pa dyshime dhe pa pikëpyetje se në ketë shoqëri nuk ekziston opozitë tjetër e artikuluar dhe e institucionalizuar për kandidim, përveç Partisë Demokratike dhe …