shqipnews.al
Kol Masturbatori ëndërron të bëhet Kol Terminatori - ShqipNews
Nga Mirton MATAJ ◾◾◾ E shtunë zbavitëse në Politiko,(rimon me kliko, gliko, Raqi, Raqi kiriko) , Sokol Balla veshur me tatuazhe si një Kasandër moderne biseksuale, direkt nga muri kinez bombardon politikën e opozitës dhe politikanët e saj si në një dis reperësh të panjohur që shajnë gjithkënd të famshëm, me shpresë se dikush prej …