shqipnews.al
Të largojmë Edvin Ramën që u qelb kokë e këmbë në pushtet që prej vitit 1999! - ShqipNews
Nga Ylli MANJANI ◾◾◾ Opozita dhe Lulzim Basha duhen mbështetur, jo se janë më të mirët, por se vendi ka nëvojë të ngutshme për rotacion. Rotacioni është mjeti i vetëm demokratik që mund të ndryshojë diçka. Të paktën duhet të provojmë. Rotacioni politik i pushtetit është përgjigja e pyetjes, “mirë ikin këta po kush do …