shqipnews.al
Luan Rama tallet me Grida Dumën: “Në m’a dhënç moj bel` e hollë, do të thyej si mënjollë.” - ShqipNews
Nga Mirton MATAJ ◾◾◾ Përplasja e hershme televizive Luan Rama dhe Grida Duma, ka marrë një kthesë tallëse për Dumën gjatë “pushimeve” në kampin e Lëvizjes Rinore për Integrim të LSI-së, që u mbajt javën e shkuar në Jalë. Në një diskutim të lirë me të rinjtë, kanë qenë të pranishëm Grida Duma dhe Luan …