shqipnews.al
Nga dorëheqja e Valdrinit te dorëheqja e Ramës! - ShqipNews
Nga Edon KUQI ◾◾◾ Votimet e 30 Qershorit ishin po aq nul sa dhe vetë kandidatët “fitues” të rilindjes të cilët edhe pse të vetëm në garë nuk morën më shume se 10% të votave! Që nga koha kur diskutohej ligji i dekriminalizimit i propozuar nga opozita,filloi ankthi në sektin e rilindjes pasi pastrimi i …