shqipnews.al
Enveri letër Ramës nga xhehenemi...bëj kujdes bir.. - ShqipNews
Nga Nevila JAUPAJ ◾◾◾ Edvin mo bir, si te kam. Je duke me lojtur nga fiqiri me keto marifete qe ben. Shto ketu dhe veshjet me çitjane e nallane. Si te durojne mor djale. Aman si e shpike kete vettingun, si e polle, kontroll bagetish i thonim ne qemoti. Dhe po ia luan fene qe …