shqipnews.al
Mungojne ne Tiranë, Meshari, Bogdani, Buda, Fishta... dhe janë viktimat turke... - ShqipNews
Nga Rexhep SHAHU ◾◾◾ Ne kohen e çadres se PD kam artikuluar me te madhe ne miting se ne Tirane mungojne bustet apo monumentet e Mesharit, te Buzukut, te Budes, Bardhit, Bogdanit, Fishtes, Gjeqovit, Formula e Pagezimit… etj. Tirana e Shqiperia kurre nuk ka me pase paqe pa u vu Fishta ne Tirane krah per …