shqipnews.al
Lufta e përjetëshme e shqiptarëve - ShqipNews
Nga Erl KODRA ◾◾◾ “Nga lufta vijmë, në luftra shkojmë në zjarr e tym na shkoi kjo jetë gjithmonë drejt luftrash shtegëtojmë siç shtegëtojnë drejt dimrit retë… Alarmi prapë ja gjëmon dhe horizonti është me re nga lufta vijmë, në luftra shkojmë dhe tjetër fat s`kërkojmë ne.”KADARE Gjeopolitikë, cikël me ese Pjesa I Gjeopolitika është …