shqipnews.al
Shqipëri e begatë dhe Shqipëri kushtetuese?! - ShqipNews
Nga Qamil GJYREZI ◾◾◾ Projekti për një “Shqipëri të begatë” është një projekti real politik dhe i realizueshëm i Liderit Lulzim Basha dhe P.D.-së! Në takimet mbas zgjedhjeve të dështuara të datës 30 Qershorë, lideri Basha po prezanton projektin për daljen nga kriza politike, elektorale, ekonomike dhe mbi të gjitha kushtetuese në vend! Shqipëria i …