shqipnews.al
Pse unë me Lulzim Bashën? - ShqipNews
Nga Indrit VOKSHI ◾◾◾ Që ta sqaroj; për njerëz të cilët pyesin pse ti me Lulzim Bashën, a mos po bën marrëzi e po mbështesim marrëzinë? A mos po asgjësohet PD-ja me ketë rrugë dhe ju bashkë me Bashën do jeni përgjegjësit? Unë flas hapur në respekt të njerëzve që më lexojnë. Jam kandiduar për …