shqipnews.al
Hamami turk dhe Pink Floyd - ShqipNews
Nga Daut DAUTI ◾◾◾ Një përqasje që na kujton dashur padashur tentativën e kryetarit (jo pronarit) të Bashkisë së Tiranës për të prishur ndërtesën e Teatrit Kombëtar, dikur Kompleksi Skanderbeg. David Urquhart (1805-1877) ka qenë shkrimtar, udhëpërshkrues dhe diplomat i njohur britanik (skocez). Urquhart, në rininë e tij, si një filohelen i flaktë që ishte, …