shqipnews.al
Që boja e reformës në drejtësi të jetojë më gjatë se boja e fasadave të Edi Ramës… - ShqipNews
Nga Desada METAJ ◾◾◾ E sigurt është se reforma do të vazhdojë të paketohet si zgjidhja më e mirë për shqiptarët dhe se Gjykata e Lartë dhe Prokuroria e Përgjithshme do jenë për gjatë të përkohshme.Duke na bërë, kështu, të gjithëve nostalgjikë për kohën kur Edi Rama pikturonte fasadat e pallateve që dukeshin nga larg …