shqipnews.al
Pastrohet Shqipëria... - ShqipNews
Nga A.R.DOSTI ◾◾◾ …Me ne fund ! Sot me 1 korrik pas Referendumit te djeshem Atdheu im ka gdhire me i paster se kurre… Dhe Shqiperine e kane pastruar po vete shqiptaret pa qene fare nevoja per nderkombetaret madje as edhe per ushtrine Xhackes qe mbledh pleherat e bregdetit ne Adriatik e ne Jon…e as …