shqipnews.al
Farsë Elektorale… - ShqipNews
Nga Ergys IVZIKU ◾◾◾ Sot jemi në fund të një “Procesi Elektoral”, i gatuar për të qenë një farsë dhe që do hidhet në treg për t’ia shitur ndërkombëtarve si një proces Demokratik dhe totalisht transparent. Shqiptarët dje me mospjesëmarrjen e tyre në votime treguan se nuk e pranojnë një Proces të tillë. Sot përfundon …