shqipnews.al
Po ç’luftë do bëjë Rama mor aman! - ShqipNews
Nga Red VARAKU ◾◾◾ Ai trimin ka ditur ta bëjë me gratë dhe fakirët! Të fortëve gjithmone u ka puthur duart! Kujto vetëm se si e poshtëronin bandat e Tiranës kur ishte kryetar bashkie, dhe bandat e gjithë Shqipërisë tani që është kryeministër. Në 2013 çfarë nuk bëri që Ilir Metën ta kishte në koalicion. …