shqipnews.al
Data e zgjedhjeve është takimi me historinë për Edi Ramën - ShqipNews
Nga Desada METAJ ◾◾◾ Data e zgjedhjeve është takimi me historinë për Edi Ramën Edi Rama ja doli ta shndërrojë datën 30 qershor në një ditë dasie të madhe për shqiptarët. Nga sot, të majtë e të djathtë, të painteresuar për politikën dhe militantë partish e kanë shënuar në kalendar ditën e zgjedhjeve lokale si …