shqipnews.al
Himara: “Jashtë nga tokat tona oligarkët dhe Mafia”! - ShqipNews
Nga Qamil GJYREZI ◾◾◾ Në protestën e datës 2 Qershorë disa protestues nga Jugu i Shqipërisë, Himara mbanin në duar një poster ku shkruhej në anglisht: “Autochthons, Himara will not be enslaved”! Out of our Land Oligarchs and Mafia”. “Autoktonët, Himara nuk do të skllavërohen, jashtë nga tokat tona Oligarkë dhe Mafia”! Edi Rama dhe …