shqipnews.al
Sikur ta shiste edhe Akademinë si partinë… - ShqipNews
Nga Alfred LELA Një politikan në pension, ministër Arsimi në diktaturë, kryetar Kuvendi në fillim të demokracisë, krah politik i Komiteteve të Shpëtimit Publik në vitin ’97, shef i një partie fantazmë pas viteve 2000, Social-demokrat që ‘shiti’ siglën e së njëjtës parti, dhe u konfliktua për truallin dhe ndërtesën e po asaj, është zgjedhur …