shqipnews.al
Përse sulmohet Visar Zhiti dhe Agron Tufa? - ShqipNews
Nga Gazmend KAPLLANI Siç kam thënë në shumë kumtesa për Letërsinë Shqipe Visar Zhiti është Primo Levi dhe Varlam Shalamov i letërsisë shqipe dhe Europiane. Sidomos dy veprat e tij, “Ferri i çarë” dhe “Rrugët e Ferrit” përbëjnë antologjinë më tronditëse, jo vetëm te epokës kriminale të komunizmit, por të gjithë letërsisë shqipe. Nuk është e …