shqipnews.al
Njerëzit ngrenë krye kur shikojnë se një fije shpresë po sillet rrotull - ShqipNews
Nga Kejsi HAÇI Ngjarje të përsëritura dhe rotacione të pavlefshme politike. Ky është realiteti me të cilin jemi ndeshur e jetojmë dhe sot në Shqipëri. U mendua se e gjithë kjo rrokopujë politike u la pas e u harrua në vitet 90, kur shqiptaret gënjyen veten duke besuar se vuajtjeve të tyre u erdhi fundi. …