shqipnews.al
11 Janar 1946, kur Hoxha e shpalli Shqipërinë Republikë dhe reagimi i Mbretit Zog nga Londra - ShqipNews
Nga Dashnor KALOÇI 11 Janar 1946, kur Enver Hoxha e shpalli Shqipërinë Republikë dhe reagimi i Mbretit Zog nga Londra Historia e panjohur e 11 janarit të vitit 1946, kur qeveria komuniste e kryeministrit Enver Hoxha me anë të një “Asambleje Kushtetuese” të përbërë nga 82 deputetë të dalë nga zgjedhjet e 2 dhjetorit 1945, …