shqipnews.al
Harrojeni Ermal Mamaqin! - ShqipNews
Nga Indrit VOKSHI Sulltani i Ghaznas paguante 400 shkrimtarë oborri të cilët lartësonin dhe pastronin emrin e tij. Oborret Totalitare të Stalinit dhe Enverit kishin propagandistët dhe humoristët përkatës. Çdo oborr në çdo kohë ka mamaqët e vet. Nuk ka galje. Ne duhet me u marrë me mënyrën, me zgjidhjen. Demokracia e fundos ketë totalitarizëm …