shqipnews.al
Nëse Rudina zgjedh të largohet nga PD, Azemi do të qëndrojë… - ShqipNews
Nga Basir ÇOLLAKU Rudina Hajdari, bija e vetme e liderit te dhjetorit 90, Azemit, deputete prej vitit 2017, ka vendosur te braktise Partine Demokratike, partine e themeluar nga i ati. Gjysma lajmerimit ndodhi me 8 dhjetor ne perkujtimoren e dites se rinise, perballe Berishes dhe Bashes. Premtimi per te qene prane protestuesve studente, per te …