shqipnews.al
Edvin shpifja dhe Hasan Pordha - ShqipNews
Nga Agim XHAFKA Portalet janë të vetmet dritare nga ku rrezaton e vërteta sot! Vetë “materniteti” i shpifjes,Edi Rama,mbodhi bash në një sallë madhështore “ajkën” e gazetarisë shqiptare dhe i kërcënoi se do i gjobisë në se ata e qortojnë. Do i quajë lajmet e tyre fake,fake,fake. Kryesisht e kishte mërinë me portalet se media …