shqipnews.al
Mehmet Shehu besnik i Hoxhës, çfarë më tregoi Bashkimi në vitin 1992 - ShqipNews
Nga Ilir DEMALIA Në gazetën “Panorama”, lexova një pjesë nga libri i Vera Bekteshit, së cilës, nuk ia kam lexuar librat dhe nuk mund ta paragjykoj apo të gjykoj në tërësi librat e saj. Për aq sa lexova pjesën e botuar në gazetën “Panorama”, ka të pavërteta dhe sajesa, që, për ne që kemi jetuar …