shqipnews.al
Nëse je 20 vjeç, ik nga Shqipëria! - ShqipNews
Një djaloshi që sot mbush 20 vjeç do t’i thoja të ikte, të largohej nga Shqipëria. Do t’i thoja të merrte çantën e shpinës, celularin, dy libra dhe pak muzikë e ta linte këtë vend. Nëse je 20 vjeç, ik! Ik, sepse nëse i ke jetuar 20 vitet e para në këtë vend, nuk ke …