shqipnews.al
Gadishulli i dy Ballkanëve! - ShqipNews
Nga Sali BERISHA I nderuar zoti President, Te nderuar te pranishëm, Ne sot diskutojmë ne këtë panel çështje te sigurisë globale ne 100 vjetorin e Luftës se Pare Botërore, njërës prej luftërave me te përgjakshme ne historinë e njerëzimit. Debati ynë zhvillohet 100 vite larg asaj kohe dhe natyrisht mësimet e saj duhet ti shërbejnë …