shqipnews.al
Varfëria është teshtimë mër lal.. - ShqipNews
Prandaj, jam kundër luftës dhe luftëtarëve kundër varfërisë, kundër luftës dhe luftëtarëve të vaksinës kundër teshtimës. Prandaj, jam dhe do mbetem për të luftuar shkaqet e varfërisë dhe jo simptomat e saj! Nga Dritan SHANO Të flasësh për politika të uljes së varfërisë, individualisht apo në mënyrë të organizuar, të bën simpatik të dashur për …