shqipnews.al
Nuk është Ronaldo shpërblimi i Edit, është Edvini dënimi i Ronaldos* - ShqipNews
Nga Berat BUZHALA Ka shku ne Itali me e bo nje foto me Ronaldon, duke abuzu me poziten e tij politike. Kryeministri i shtetit me te varfer ne Evrope shkon ne Itali, me e taku njanen prej ikonave te futbollit boteror. Dhe kete takim e ilustron ne Facebook, sikur me deshte me iu thane shqiptareve: …