shqipnews.al
Shkëlqimi i menjëhershëm dhe rënia e përditshme e Rexhep Qoses - ShqipNews
Nga Mirton MATAJ ◾◾◾ “Vdekja me vjen prej syve të tillë” u botua në vitet e diktaturës.Në një Shqipëri të pamësuar me letërsi moderne ky roman i shkruar në 1974 u prit me entuziazëm dhe bëri xhelozë deri diku shkrimtarët e shtetit.Nuk e di kush e botoi, kush e solli pikërisht në atë periudhë Rexhep …