shprehja.com
Laboratori teston smartfonët më të mirë për selfie në 2019
Laboratori është bazuar te disa kritere e kategori të ndryshme, si vendndodhja, kushtet e dritës, etj. Për këtë arsye, laboratori ka përdorur rreth 1500 foto dhe nga dy orë video. Për shumë blerës, kamera është një nga faktorët kryesorë kur blejnë një celular, pasi parametrat e tjerë shpesh arrihen edhe nga telefonë jo shumë të shtrenjtë. Sipas laboratorit, këto janë 10 më të mirë të vitit 2019. Top Channel Burimi i lajmit