shprehja.com
Huawei: Kemi qëndruar lakuriq përpara gjithë botës
Shefi i sigurisë kibernetike, John Suffolk u tha gazetarëve të hënën se kompania nuk është pyetur asnjëherë nga qeveria kineze apo edhe qeveri të tjera mbi punën e tyre, se çfarë po bënin dhe si po e bënin. “Ne kemi qëndruar lakuriq përballë gjithë botës, por këtë e kemi bërë vetë me dëshirë sepse na mundëson të rregullojmë produktet tona”- u shpreh Suffolk. Top Channel Burimi i lajmit