sharenamarsovka.blog
Пикник во зелениот двор на Зрзевскиот манастир
Со години слушам за убавините на Зрзевскиот манастир од сопругот, но поради некоја необјаснива причина, никако не можев да најдам време да го посетам. По сплет на околности (скршен прст, стапало во…