sharenamarsovka.blog
Национален парк Пелистер – најголемото македонско богатство!
Оние што подобро ме познаваат знаат дека долго време имам необјаснива потреба за шума. Едноставно сакам да се изгубам во зеленилото, да легнам на мека трева и да ги набљудувам сончевите зраци што е…